Va rog daca se poate sa imi precizati data pana cand a fost posibila iesirea la pensie la 62 de ani, grupa III (functionar birou) cu vechime integrala de 39 ani 6 luni. Sunt nascut in iulie 1948. Multe multumiri !
Sunteti o persoana deosebit de amabila si va doresc si eu "o pensie cat mai lunga" si sanatate ! Sigur ca asteptam si alte pareri "profesioniste" ca doar nu suntem doar noi in aceasta situatie !
Dar vroiam sa va mai intreb, dupa ce am studiat Decizia ICCJ 4/ 4 apr 2011 :
- faptul ca eu am solicitat, adica mi-au "primit" dosarul pentru pensie anticipata mai "tarziu" (in octombrie 2009), decat as fi fost indreptatit (in iunie 2008) are importanta in sensul viitoarei aplicari a Deciziei ICCJ ? Are importanta asupra datei cand voi fi trecut la pensie integrala de limita de varsta ?
Am senzatia ca, pana acum, sunteti singurul care ati inteles exact doleanta mea !
Oricum va multumesc in mod deosebit ! Cu respect !
Sunt deziluzionat dupa raspunsul dat de D-na Gabriela Pintea ca Decizia 4/2011 se aplica doar celor care se afla in litigiu cu casele de pensii in interiorul celor 45 de zile de la emiterea deciziei de pensionare.in Decizia 4/2011 a ICCJ se specifica clar :"pt. persoanele a caror drepturi de pensie au fost deschise dupa 1 aprilie 2001"cand putea sa specifice ca se aplica numai persoanelor aflate in litigiu cu casele de pensii pe tema neaplicarii anexei 3 din Legea 19/2000.Eu zic sa asteptam,tot o sa rasbata ceva din interiorul caselor de pensii despre aceasta decizie.
Buna seara si multumesc pentru informare.
Si dna. Pintea este o "parere" care nu se substituie practicii judecatoresti.
Eu am deja formata o parere despre raspunsurile pe care mi le-a acordat
pana in prezent.... Ramanem totusi in legatura, sper, cu acordul Dvs.
Dar, poate insist prea mult daca va solicit un punct de vedere la intrebarea mea anterioara ! Pe curand, cu respect !
Informatii
trofinicamihai
Am o vechime neintrerupta in invatamant de 38 ani si 6 luni. sunt nascut in 1949, luna iulie ziua 6.Pot sa ma pensionez in acest an fara penalizare?Daca e cu ... (vezi toată discuția)