Sunt student in anul IV la Facultatea de Drept . Vreau sa ma angajez in firma unchiului meu. Pe parcursul a doi ani, i-am facut toata documentatia necesara pentru instanta de judecata, in diverse litigii care le-a avut, castigandu-le aproape pe toate. In doua litigii am intrat cu procura.
Ma intereseaza f mult daca ma pot angaja intro societate comerciala(srl) , intrun departament juridic(care inca nu exista, ma gandesc eu ca ar fi posibil!) si care ar fi posibilitatea legala pt a putea ocupa o asemenea functie (cf. nomenclatorului Clasificarii ocupatiilor din Romania).
Va multumesc.:coffee:
Deci este obligatorie inscrierea in acest Colegiu, indiferent de forma sub care profesezi (consilier jur. in cadrul unei societati com. sau in cadrul unei institutii publice, consilier jur. care si-a infiintat o societate de consultanta, etc.) ?
M-ar ajuta si o norma legala in aceasta privinta.:coffee:
Legea nr 514/2003 privind organizarea si exercitarea profesiei de consilier juridic , publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 867 din 5 decembrie 2003 , modificata si completata prin Legea nr.246 din 22 iunie 2006
Statutul profesiei de consilier juridic, adoptat de catre Congresul Colegiilor Consilierilor Juridici din România .