avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Deontologia psihologului.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Deontologia psihologului.

Buna ziua. Vreau sa stiu daca se poate trece peste codul deontologic al psihologului daca prin aplicarea unei proceduri de hipnoza asupra unui pacient care ar putea sa i aduca prejudicii psihice poate fi ocolit prin realizarea unui contract prin care pacientul isi asuma toate riscurile si responsabilitatile.

Vorbim de stergerea memoriei prin hipnoza iar pacientul realizeaza de ex o caseta video cu el insusi asumandu-si verbal responsabilitatea si in scris pentru acest proces.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:06, 4 Iunie 2011



Eu vroiam sa stiu daca poate fi absolvit de vina terapeutul prin semnarea de catre mine a unui contract prin care eu imi asum toate responsabilitatea procesului si astfel sa-l conving sa faca acest lucru.


daca se dovedeste ca e vinovat de starea in care va aflati, nu poate fi absolvit de aceasta vina doar pt ca dvs declarati ca va asumati responsabilitatea. dupa parerea mea, mai mult il infundati cu respectiva declaratie. fara ea, ar fi mult mai greu de dovedit procedura la care ati fost supus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licentiat si curs CYBORG CYBORG Buna ziua, daca sunt licentiat in psihologie si am facut si un curs pentru someri -gratuit- care are legatura cu psihologia(reflexoterapie), voi putea apoi ... (vezi toată discuția)
Hipnoza - exista acte normative care reglementeaza aplicabilitatea? antipot antipot Vreau sa stiu ce anume spune legislatia romana despre hipnoza si aplicabilitatea ei. Pentru ca in america hipnoterapia a ajuns sa fie considerata o terapie, ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna Maria Morali Maria Morali https://petitieonline.net/petitie/65056148/semnaturi Suna dragut...custodie comuna,dar realitatea nu poate sustine aceste reglementari.Nimeni nu se desparte ... (vezi toată discuția)