avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... casatoria in alta tara
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

casatoria in alta tara

Buna ziua!
Sunt casatorita in Grecia cu un cetatean iranian .Doresc sa plec cu sotul in Romania dar aici am intampinat o gramada de probleme precum : trebuie sa am un cont de 4000 euro in Grecia,sa am un carnet de sanatate privat(IKA),A.F.M etc....acestea imi trebuiesc la politie ptr a lua ADIAS DIAMONIS ca apoi sa ii faca si sotului acest act.
Va rog sa ma ajutati cum si ce trebuie sa fac in timp util ptr ca sotul are aici in Grecia cartea roz iar in curand ii expira iar de acesti bani in banca nu dispun. Mentionez:la Ambasada nu am fost sa declar casatoria.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adno , utilizator 11:56, 6 Iunie 2011
V a multumesc mult !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de casatorie transcris adno adno Buna ziua !Sunt casatorita in Grecia ,am inregistrat casatoria si la ambasada Romaniei;apar si in tara ca fiind casatorita sau trebuie sa ma casatoresc si in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean din bangladesh rebecka-petronela rebecka-petronela buna ziua..sunt cetateanca romanca,ma aflu in grecia,vreau sa ma casatoresc cu un cetatean din bangladesh pentru a merge cu el in romania si sa obtinem carte ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)