avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Procuror
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Procuror

Cam cat castiga in medie un procuror?
;) credeti ca e relevant ? noi credem ca nu...:confused:
Pai depinde de unde, de functie, samd.
Oricum mai mult decat un ofiter din politie, armata, pompieri, etc.
Intre 3.000-12.000 lei net. Asta acuma, ca in 2008 aveau intre 5.000-20.000 lei cu sporuri si prime; numai prima de vacanta era peste 5.000 lei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2011
amcteam, utilizator
Daca nu e relevant, nu va obositi sa postati mesaje. Inca un lucru, nu asimilati opinia dumneavoastra subiectiva cu parerea generala a acestui forum; domnul/doamna amcteam s-a incumetat sa-mi ofere un raspuns si ii multumesc pentru asta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2011
Imanent, utilizator
Uitati-va pe declaratia de avere a unui procuror, la venituri si o sa va dati seama.
Castiga mai mult decat un ofiter de politie si munceste muuuult mai putin....ba parte din actele pe care le face sun copiate de la gabori...ce vrei mai mult??

Alte discuții în legătură

Admitere la imn ANDREI NICOLAE ANDREI NICOLAE sunt politist din anul 1996, in anul 2003 am terminat fac drept si in sesiunea iunie 2003 am luat examenul de licenta , din decembrie 2005 sunt in corpul ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura martie-aprilie 2008 Costinescu2003 Costinescu2003 Salut fratilor!Am auzit din diverse surse ca s-ar organiza examen de admitere pentru ocuparea posturilor vacante de procuror, avand in vedere deficitul foarte ... (vezi toată discuția)
Rechizitoriul lorilori43 lorilori43 Se poate afla daca sa inceput rechizitoriul la un dosar penal,sau sa solutionat cauza daca invinuitul nu este prezent? (vezi toată discuția)