avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Procuror
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Procuror

Cam cat castiga in medie un procuror?
dera "dan..." zici că ai lucrat ca magistrat şi bla....bla... spui de 1200 de dosare pe an ca le-ar avea doar un procuror la parchetul....Bucureşti sau Constanta....constat ca nu cunosti absolut realiatea din urm motive:
1. cifra arătată de mine, respectiv 1200 de dosare pe an este media pe ţară( altfel spus sunt procurori cu peste 1500 dosare în majoritatea parchetelor din municipiile reşedinţă(crede-mă...);
2) spui de procurori "leneşi" ....eu vorbeam de 1200 dosare care se înregistrează în fiecare an şi nu cu cîte "vine "procurorul din anii anteriori, diferenţă de nuanţă, nu...
nr. de dosare nu depinde de "oraşe mari" cum dădeai exemple la Constanţa şi Bucureşti şi de numărul de procurori existent la unitatea de parchet ; evident unde schema este nu este completă (chiar sub 70 la sută) atunci încărcătura este sufiecient de mare (peste 1200) indiferent de municipiu...sugerez să consulţi site.ul C.S.M. pt a avedea încărcătura....spuneai de "leneş"...nu poţi ( ai inspecţia judiciară pe cap ....şi nu cred că este confortabil)
p.s. cu scuzele de rigoare dacă am lezat pe cineva în orgoliu....nu asta am intenţionat...munca de procuror nu este chiar aşa cum o descriu alţii ori c um se percepe din exterior...
E drept ca procurorii au o rata de mortalitate mai ridicata comparativ cu ceilalti juristi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere la imn ANDREI NICOLAE ANDREI NICOLAE sunt politist din anul 1996, in anul 2003 am terminat fac drept si in sesiunea iunie 2003 am luat examenul de licenta , din decembrie 2005 sunt in corpul ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura martie-aprilie 2008 Costinescu2003 Costinescu2003 Salut fratilor!Am auzit din diverse surse ca s-ar organiza examen de admitere pentru ocuparea posturilor vacante de procuror, avand in vedere deficitul foarte ... (vezi toată discuția)
Rechizitoriul lorilori43 lorilori43 Se poate afla daca sa inceput rechizitoriul la un dosar penal,sau sa solutionat cauza daca invinuitul nu este prezent? (vezi toată discuția)