avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Proiectul legii de modificare a Statutului ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Proiectul legii de modificare a Statutului functionarilor publici

In prezent, se afla in dezbatere, la Camera Deputatilor( dupa ce Senatul a respins proiectul), proiectul legii de modificare a legii nr. 188/1999
La art. 58, apar modificari, care suna cam asa :
"Art.58
(1) Concursul pentru ocuparea functiilor publice vacante, din cadrul autoritatilor si institutiilor publice este organizat, in conditiile legii, astfel:
a) de catre comisia prevazuta la art. 18 alin. (1) pentru inaltii functionari publici. Secretariatul tehnic al comisiei se asigura de ANFP.
b) de catre ANFP pentru ocuparea functiilor publice de conducere, generale si specifice, cu exceptia celor de secretar uat, sef serviciu si sef birou si asimilate acestora
c) de autoritatile si institutiile publice, pentru ocuparea functiilor publice vacante, altele decat cele prevazute la lit. b)."
Si intrebarea e...concursul pentru ocuparea functiilor publice de conducere de secretar uat, sef serviciu si sef birou, cine il organizeaza? nici anfp (ca-s exceptate, nici aut si inst publice, ca astea organizeaza "altele decat cele prevazute la lit. b) ":)) :)) :))
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 17:58, 28 Noiembrie 2011
Ma gandeam eu...Va multumim d.na Gabriela!:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare pe functie publica de conducere marina.marina67 marina.marina67 Sunt functionar public clasa I din anul 2005,indeplinesc toate conditiile privind promovarea in functia publica de secretar comuna,am acordul ... (vezi toată discuția)
Post de conducere si anfp abramburicaica abramburicaica Am inteles ca mai nou ANFPul organizeaza examenul pentru posturile de conducere. Intrebarea mea este :pentru postul de sef birou -prin promovare a persoanei ... (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)