avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum aflu daca angajatorul a calculat corect prima de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum aflu daca angajatorul a calculat corect prima de nastere?

Buna ziua,cum as putea afla daca angajatorul a calculat corect prima de nastere?mentionez ca acesta refuza sa imi prezinte cum s-a facut calculatia, iar eu stiu sigur ca nu am primit toti banii.toate dupa ce l-am dat in judecata.va multumesc
Buna ziua, am facut asa cum m-ati sfatuit ,am facut cerere de repunere pe rol a dosarului,am cerut instantei sa solicite ITM-ului stataul de plata din luna in care am nascut, am primit si un termen de judecata care a fost vineri ce a trecut.toate bune pana aici.surpriza cea mare este ca vineri s-a hotarat urmatoarele:instanta respinge cererea de repunere pe rol a dosarului pt ca reclamantul(adica eu) nu a depus la dosar acte din care sa rezulte salariul mediu pe unitate in anul 2010:-/dv intelegeti ceva ?eu sincer nu stiu ce sa mai fac.ma mai puteti ajuta cu un sfat?#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire dispozitiv? Selenus Selenus Buna ziua, am aflat azi ca am castigat la Tribunalul Bucuresti actiunea prin care angajatorul a fost chemat in judecata pentru plata ajutorului la nastere in ... (vezi toată discuția)
Pierdut proces ajutor nastere copil - merita sa fac recurs? Selenus Selenus Buna ziua, situatia este urmatoarea: - copil nascut in 2010; - doua contracte de munca, unul cu norma intreaga si unul cu timp partial; - solicita la ... (vezi toată discuția)
Angajator dat in judecata pt neplata primei de nastere badicangelica badicangelica Buna ziua, as vrea sa stiu ce sanse am sa castig daca am dat angajatorul(particular) in judecata pt neplata primei de nastere?Acesta sustine ca nu este ... (vezi toată discuția)