avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cat trebuie sa stau in perioada de Preaviz la Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cat trebuie sa stau in perioada de Preaviz la Demisie

Buna,
Va rog sa imi spuneti cat trebuie sa stau in perioada de preaviz. Eu am fost angajat pe vechiul cod al muncii(acum 1 an) si nu stiu acum cu noul cod al muncii cat trebuie sa stau in perioada de preaviz in cazul in care imi depun demisia.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 9 Iunie 2011
Verific ce ati spus cu codul munci dupa 1 mai , am editia de la adevarul din feb parca , daca e asa sunt primul care posteaza , de verificat verific diseara :)) ca la noi la consilieri juridici de pe unde lucrez eu avem sit-ul de la monitorul oficial blocat =D> pe bune. Stau pe forum de pe tel :)) sa se oftice sefu :))

Cat despre restul, fiecare considera ce vrea , abuzuri fac toti angajatorii , aia mai mari insa stiu sa si le acopere si ma indoiesc ca geme Tribunalul de cazuri pierdute de BCR, BRD sau alti giganti., la fel si in alte parti unde respectivul angajator face o gramada de abuzuri dar are si oamnei pregatiti sa ii acopere.

Insist insa ca nu poti impune ca angajat un termen daca nu il ai trecut in scris in contract.

cu stima

Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
Wladelu , utilizator
Uitati Monitorul Oficial din 18.05.2011, unde a fost republicat Codul Muncii ..
www.avocatnet.ro/UserFiles/a...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie art 79 sau 81 conf noului cod republicat??/ alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Astazi am avut doua decizii de incetare conf art 79-7 respectiv 79-4; conf Codului Muncii Republicat la ... (vezi toată discuția)
Preaviz la angajat necalificat Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua! Un angajat necalificat este obligat sa isi depuna preaviz de 15 zile ? Ce spune legea? (vezi toată discuția)
Incetare cim conf art 55 lit c anieta anieta Buna ziua, As dori sa stiu daca pot face incetarea unui CIM cu art. 55 lit c din Codul Muncii sau trebuie coroborat si cu art 79 din Codul Muncii? Va ... (vezi toată discuția)