avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovarea in functia de sef serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovarea in functia de sef serviciu

Unde se desfasoara concursul de -promovare-in functia de sef serviciu ? La sediul primariei , la sediul ANFP sau la Consiliile Judetene ?
Cel mai recent răspuns: filozoful , utilizator 18:03, 14 Iunie 2011
legea nr. 188/1999
Art.58
"(4) Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici poate delega autorităţilor sau instituţiilor publice, în condiţiile legii, competenţa de a organiza concursuri de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere generale şi specifice."
daca esti jmeker , ai pile si vrei sa n-ai probleme...vb la ANFP, aia deleaga la primarie/cj, competenta de a organiza concursul, participi de unul singur, si iesi pe primul loc..sau daca ai fluierat in biserica, iesi pe locul 3 :)
Multumesc, d.le mihaicalinescu! Amabil si prompt, ca de obicei.:) Numai bine!
In art.58 e vorba de recrutare.
In cazul promovarii se poate proceda la fel ? Adica sa se organizeze ocuparea postului prin PROMOVARE , la sediul primariei ?
daca deleaga anfp-ul, da. :)
OK:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Secretar de localitate MARIANA TUDOR MARIANA TUDOR Buna ziua. Revin in atentia dumneavoastra cu o problema pe care am mai discutat-o si anterior. In decembrie 2008 , se cere avizul ANFP pentru functia de ... (vezi toată discuția)
Promovarea in grad profesional a unui auditor s_mari s_mari cine organizeaza concursul de promovare in grad profesional al unui auditor, autoritatea publica care-l are angajat sau ANFP-ul ? Rog cu argumentare legala! ... (vezi toată discuția)
Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)