avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident auto cu probleme
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident auto cu probleme

Buna ziua!
Va rog mult, daca se poate sa ma ajutati cu niste explicatii:am avut un accident auto in care, eu conduceam regulamentar si am fost lovita de alta masina. am ajuns la intelegere amiabila, insa vinovatul are asigurare de bulgaria si am inteles ca nu prea despagubesc bulgarii. o alta problema ar fi ca am constatat, cand am facut copii xerox ale actelor masinii mele , ca imi expirase itp-ul de cateva zile si nu am stiut:((. am citit in art. 26 din csa 21/2009 ca firma de asigurari acorda despagubiri si in cazul in care conducatorul nu a respectat inspectia tehnica( in cazul accidentului meu, eu am fost cea lovita din vina celuilalt sofer). este posibil sa imi respinga dosarul prin care eu am cerut despagubiri pe motiv ca imi expirase itp-ul?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: mihabingolina , utilizator 20:29, 14 Iunie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, am mai cautat informatii referitoare la corespondentul roman al firmei de asigurari a vinovatului accidentului, am citit numai lucruri urate despre ei si deja am inceput sa devin suspicioasa pt ca vineri cand am sunat la birou la ei, mi-au zis sa trimit documentele masinilor prin fax si ca ma va suna in termen de 24 ore un agent pt a constata daunele masinii mele. asta s-a intamplat vineri, la ora 10, inca nu m-a sunat nimeni si nu mi se pare normal.Stiti cumva care este intervalul limita in care agentul de asigurari e obligat sa constate daunele masinii?
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!
In cazul in care nu ma va suna nimeni de la firma respectiva de asigurari, ce trebuie sa fac?Cui sa ma adresez?:(
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Probleme legate de accident auto - asigurare, fondul pentru protectia victimelor strazii julaikos julaikos Buna ziua,apelez din nou la ajutorul dumneavoastra. Un amic a fost implicat intr-un accident auto sambata seara ;el circula regulamentar cu un turism,fara rca ... (vezi toată discuția)
Firma din bulgaria nu-si da acceptul pt. plata daunelor PREDUS ADRIAN PREDUS ADRIAN Am si eu o problema: pe 27.05.2009 am fost lovit din spate de un cetatean bulgar. La fata locului a venit un echipaj de la politie care a facut constatarea. ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune accident in italia, polita asigurare rca din ro nykaelx nykaelx Am fost accidentat in Italia,accident cu daune doar materiale,de catre un cetatean Italian,am completat formularul de constatare amiabilă,eu având RCA ... (vezi toată discuția)