avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prescriere fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prescriere fals si uz de fals

care este termenul de prescriere pentru fals si uz de fals?
@"enterconsult"

In aceasta situatie , puteti formula la sectia de politie sau la parchetul competente teritorial locul savarsirii faptelor , plangeri penale pentru fals si uz de fals ,impotriva postasului si a soacrei dvs.
Puteti sa va constituiti parte civila impotriva soacrei.
Puteti formula sesizare si la oficiul postal impotriva postasului
~ Conținut șters la cerere ~
Domnule,
N-are rost sa fiti manat de ganduri de razbunare.
Si eu am soacra...
Cred ca totusi alocatia venea pe numele mamei.
Chiar daca era pe numele dvs nu cred ca soacra in mod machiavelic impreuna cu postasul (or fi amanti) va devaliza de osuma consistenta de bani.
Cred ca lua alocatia pentru ca postasul venea sa-i duca pensia iar dvs erati la serviciu.
Faptul ca a luat 7 ani alocatiile si dvs de-abia acum va dati seama de imensul complot impotriva dvs in vederea diminuarii patrimoniului spune multe.
Uitati aceste ganduri si vizitati-va copii pentru a nu fi marcati de ruptura dintre parinti.
~ Conținut șters la cerere ~
Va referiti la termenul de perscriptie al infractiunilor de fals si uz de fals sau la termenul de precriptie al unei sume datorate ?

Alte discuții în legătură

Prescriptia raspunderi penale - uz de fals - inainte de a ramane definitiva ? laurentiu_nl laurentiu_nl Cum se calculeaza exact prescriptia raspunderi penale? Stiu ca incepe in momentul cand a avut loc fapta (martie 2005), dar cand se termina acest termen de ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere abuz ContSters83715 ContSters83715 in cat timp se prescrie abuzul in serviciu, dar abuzul de drept? (vezi toată discuția)
Prescriere dosar penal Silviuvox Silviuvox Buna ziua , in 2005 , mi s-a inceput urmarirea penala, ca complice pentru furt. Dosarul inca este la procuratura , in \\" cercetari\\". In cat timp se va ... (vezi toată discuția)