Eu cred ca a fost bine sfatuit.
Este recomandabil sa va angajati si dvs un avocat.Trebuie urmarita fiecare miscare a lui si singura s-ar putea sa nu va descurcati.
Sanse sa iesiti bine aveti.
Pt el este mai greu procesul.
avocat Claudiu Lascoschi
Este problema fostului soț și a avocatului acestuia cum înțelege să facă apărarea. Ceea ce vă recomand este să vă angajați de urgență un avocat pentru a vă apăra și a nu pierde anumite termene procedurale de care vă puteți folosi, cu atât mai mult cu cât în momentul de față sunteți în avantaj, deoarece sarcian probei revine reclamantului.
Nu știu dacă a fost bine sfatuit sau nu atunci când a introdus două acțiuni simultan: partaj și reintegrare. Numai un avocat care va cunoaște toate detaliile speței, va vedea acțiunile reclamantului și motivarea acestora, va putea să-și facă o imagine de ansamblu asupra șanselor de reușită. Pe acest forum nu puteți obține mai mult decât niște informații generale, răspunsurile neavând caracter de consultație juridică.
O mențiune: chiar dacă aveți dreptatea de partea dv., dar nu știți să vă apărați, veți pierde...de aceea recomand angajarea unui avocat din timp, de la începutul proceselor, pentru că, de multe ori, în căile de atac nu se mai pot face lucrurile din instanta de fond, astfel că riscați mult...
Succes! ;)
Sigur ca mi-am pus avocat, mi-a spus sa stau linistita ca nu are sanse, dar... exista un dar... care ma face sa am nelinisti si foarte mari , am diabet de 11 ani si imi controlez greu formele de depresie, boala am dobandit-o in timpul convetuirii cu fostul sot care este un mare consumator de alcool si face crize de epilepsie pe acest fond. Are nenumarate internari la neurologie si psihiatrie, este periculos de locuit cu el, de asta am si divortat. Daca nu pleca el din casa sigur as fi plecat eu, dar el a spus atunci ca eu trebuie sa raman ca sa am grija de copii nostri si de casa , ceea ce s-a si intamplat.Am investit si m-am implicat fizic, psihic, material cu tot ce are nevoie o familie si vine acum dupa opt ani de absenta si imi deschide doua procese? Va spun , eu cred ca nu el este autorul principal ci femeia la care locuieste de cand a plecat, il insoteste peste tot, cu ce drept se baga ea in familia si casa mea, el toata viata a baut si dormit, a avut serviciu in acest timp dar bautura costa. Moral locuinta este a mea, eu am primit-o de la institutia unde lucram pe atunci. Am 56 de ani, bolnava , in prag de pensie, nu e drept ce mi se intampla dar sper ca judecatorul sa -mi faca dreptate.Va multumesc ca ma urmariti si ma sprijiniti, multa sanatate va doresc!
Daca aveti avocat, este bine sa aveti incredere in el, ca altfel, de ce l-ati angajat?
Cu privire la afectiunile de care sufera fostul sot si comportamentul acestuia, sunt convinsa ca avocatul dumneavoastra va sti sa faca apararile necesare in cauza, astfel incat sa i se respinga fostului sot aciunea privind reintegrarea.
O persoana poate sa deschida oricate procese doreste, pentru ca in tara noastra accesul la justitie este liber. Asta nu inseamna ca neaparat va si castiga...
Multumesc mult dna avocat pentru promptitudinea cu care raspundeti problemelor noastre , acum sunt ceva mai linistita.