avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare debit- societate de recuperari creante
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare debit- societate de recuperari creante

Buna seara!
Am avut de plata in 2004 suma de 350 de ron ,nu am platit-o si ea a a ajuns la 700 cu penalizari, in 2006 am primit o instiintare de la ksi kasolventia in care ma anunta ca am de plata suma de 700 ron am platit 350 de ron (atata am avut posibilitatea),tot in 2006 primesc o instiintare de la top factoring prin care spun ca am de plata 160 de ron ,dupa care in 2010 primesc o instiintare ca am de plata 400 de ron ,vreau sa va intreb daca aceea suma s-a prescris ,sau ce trebuie sa fac anul acesta mi-a trimis un mesaj pe nr.de mobil ca solurionarea pe cale aniabila a luat sfarsit. multumesc
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 11:58, 24 Iunie 2011
nu trebuie sa-i luati in seama, ca altfel nu mai scapati de ei. dreptul creditorului de a actiona s-a prescris. dvs ati intrerupt termenul de prescriptie in 2006.. dar de atunci a mai trecut inca un termen de 3 ani.
asa ca ignore total. Nu le mai da nimic, nu le mai plati nimic. Ba mai multi le poti face o adresa in care le spui "creanta s-a prescris".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o problema cu o firma de recuperari creante laura_fitze laura_fitze am om problema acum vreo 4 ani am avut un abonament la conex am intarziat cu plata lui circa luni dupa care lam platit si ei mi lau inchis pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Recuperare top factoring Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu Buna ziua! In vara anului 2009 am facut o descoperire de card in valoare de 7450 Ron la Reiffeisen Bank, avand cardul de salariu de cca 9 ani la dânșii. La ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperari creante kuky666 kuky666 buna, un prieten si-a facut un abonament conex in 2004 si nu a mai putut platii, acuma momentan trebuie sa plateasca 2800 ron cu penalitati, el este plecat ... (vezi toată discuția)