avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinere viza de scurta sedere pentru cetatean irakian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinere viza de scurta sedere pentru cetatean irakian

Ma puteti ajuta cu un raspuns concret referitor la actele necesare si conditiile care trebuie indeplinite pentru ca un cetatean irakian sa obtina viza de scurta sedere in Romania? Am lecturat OUG 194 /2002 dar m-ar interesa si alte sfaturi de la dumneavoastra. Mentionez ca cetateanul irakian are in Romania un copil major venit la studii. Multumiri,
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2011
keana, utilizator
Cel mai recent răspuns: alina_elena , utilizator 22:54, 16 August 2011
Buna ziua,
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri , in limita timpului dvs liber. Dupa ce se completeaza toate aceste formulare de catre cetateanul roman, care sunt etapele urmatoare? Cetateanul irakian primeste acasa vreun plic? Sau trebuie sa mearga la ambasada din Bagdad? multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza cetatean egiptean Madalina_mihaela Madalina_mihaela Buna ziua! As dori sa stiu cum poate sa ma viziteze si ce acte sunt necesare pentru viza unui cetatean egiptean cu resedinta in Arabia Saudita.Se poate face ... (vezi toată discuția)
Chemare cetatean strain din non ue Egnar Egnar Buna ziua sant cetatean strain am aplicat pentru azil si am luat azilul ,o am pe sora din partea mamei in Siria si as dorii sa stiu daca ii pot face chemare ... (vezi toată discuția)
Invitatie pt casatoria cu un strain saiadi saiadi buna ziua.as vrea sa stiu cum se face si unde o invitatie de sedere pt un strain in vederea casatoriei.avind in vedere ca are unde sa stea,invitatia are un ... (vezi toată discuția)