avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ÎNVESTIREA CU FORMULÃ EXECUTORIE A hotararii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ÎNVESTIREA CU FORMULÃ EXECUTORIE A hotararii judecatoresti

Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii judecatoresti? Hotararea de fond este executorie de drept...mai exact cum ar trebui sa procedez cu hotararea definitiva si irevocabila in momentul in care o primesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 29 Februarie 2012
Adica?Ce presupune asta?Cat se mai tergiverseaza?Ma duc la un executor si ...apoi?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimeni nu va poate spune cat dureaza exact solutionarea problemei dvs ... daca nu va plateste , adresati-va unui executor judecatoresc pentru a pune in executare acea hot.jud.
I perioada care se scurge de la sentinta definitiva si pana la punerea ei in executare, efectiv, se pot cere penalitati de intarziere?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se pot cere dobanzi, penalitati si cheltuieli de executare ...
Ce m-as face fara Domnia Voastra?:rolleyes:Va multumesc.=D>

Alte discuții în legătură

Iccj. hotararile instantei de contencios administrativ sunt executorii de drept Roland Mindrila Roland Mindrila Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au apreciat (în cuprinsul Deciziei nr. 1080 din 23 februarile 2011 pronunţată în recurs de Secţia ... (vezi toată discuția)
Legalizarea si investirea cu formula executorie - hotarare penala denidia denidia buna seara spuneti-mi va rog care e procedura de eliberare a unei decizii definitive in vederea executarii ca parte civila, mi s-a admis recursul, am depus ... (vezi toată discuția)
Hotarare nedefinitiva executata handsu handsu O sentinta civila poate fi investita cu formula executorie cand recursul este depus in termen ,si inca nu este judecat, nici primul termen nu a avut loc , si ... (vezi toată discuția)