avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Evaluare Nationala Pentru Elevii Clasei A VIII-A
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Evaluare Nationala Pentru Elevii Clasei A VIII-A

Buna ziua , ieri s-au postat rezultatele evaluarii nationale ,cand m-am uitat pe geamul scolii am vazut listele cu toti elevii si notele lor,iar eu am observat ca la limba si literatura romana am luat nota 7,20 desi eu credeam ca iau cel putin 8,50 fiindca la evaluarea nationala dupa ce am terminat lucrarea am asteptat la rand sa o depun si sa semnez acolo , in timpul acel eu mi-am luat telefonul de pe catedra si am facut poza la lucrare , apoi am predat lucrarea acasa am observat ca dupa baremul de corectare si dupa lucrarea mea ar trebui sa am o nota mai mare .:(( .apoi m-am intors la scoala la ora 5:30 dupa amiaza fiinda pana la ora 6 se trimit fisele cu contestatii..apoi am cautat o persoana in scoala si mi-a spus ca directorul vine imediat, am asteptat a venit ; i-am spus ca era si mama langa mine ca vreau sa fac contestatie la limba si literatura romana... el a spus ca de ce sa fac contestatie si ca nimeni din scoala nu a mai facut , si ca el nu se duce pana la iasi pentru o singura contestatie :( ... va rog ajutatima ce se poate face eu sunt din satul Heci com.Lespezi jud. Iasi..Help:help:
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 19:40, 25 Iunie 2011
Faza cu pozatul lucrarii... este interzisa patrunderea in sala de examen cu telefoane mobile sau orice alt mijloc de fraudare.
Poti depune contestatie indiferent de pozitia directorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titularizarea la 2 scoli Corys Corys Buna-ziua!As dori sa va intreb va rog frumos in ce conditii si conform caror legi te poti titulariza la 2 scoli?!Situatia mea este urmatoarea.In anul 2001 am ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un temei legal pentru contestarea unui examen de corigenta, sustinut la liceul cu care am avut un litigiu mariam2018 mariam2018 Sunt mama unui elev ce a avut un litigiu cu liceul, la care a fost elev in cls 11, in anul scolar 2016-2017. Am nevoie urgent de un raspuns, sfat in problema ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)