avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie impotriva unui act incheiat de Camera de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie impotriva unui act incheiat de Camera de conturi

Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca o instututie publica vrea sa conteste la Curtea de Apel o incheiere a Curtii de Conturi, prin care i- a fost respinsa o contestatie, trebuie sa se plateasca taxa de timbru sau nu? Va rog sa-mi indicati si textul legal daca este posibil. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nimbrescu , utilizator 10:43, 15 Noiembrie 2011
Art. 17. - Sunt scutite de taxa judiciară de timbru cererile şi acţiunile, inclusiv căile de atac formulate, potrivit legii, de Senat, Camera Deputaţilor, Preşedinţia României, Guvernul României, Curtea Constituţională, Curtea de Conturi, Consiliul Legislativ, Avocatul Poporului, de Ministerul Public şi de Ministerul Finanţelor, indiferent de obiectul acestora, precum şi cele formulate de alte instituţii publice, indiferent de calitatea procesuală a acestora, când au ca obiect venituri publice.

legea 146/1997
Ca o anexa a acestui subiect...
Daca incheierea Curtii de Conturi, prin care s-a respins contestatia formulata la decizie (imputare sume bani "necuvenite") a fost atacata la curtea de apel cf. H 130/2010, decizia are in continuare titlu executoriu? Adica, suntem obligati sa emitem decizii de retinere sume pentru angajati pe perioada litigiului? Sau se suspenda titlul executoriu pana la hotararea instantei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura insolventa lpintilescu lpintilescu Buna ziua, As vrea sa stiu daca o institutie publica avand calitatea de creditor intr-un proces de insolventa este scutita de plata taxei de timbru. As dori ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru si timbru judiciar Teodora Simona Teodora Simona Buna ziua Am formulat o cerere de recuzare si reprezint o institutie publica. Instituiile publice sunt scutite conform art. 17 din legea 146/97 la plata ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru anaigroegg anaigroegg Cererea de admitere a creantei formulata de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (Directia de Drumuri si Poduri) este scutita de plata ... (vezi toată discuția)