avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Masterat in Drept la Universitatea Titu Maiorescu
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Masterat in Drept la Universitatea Titu Maiorescu

Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de universitatile din Bucuresti, si am ales varianta Unversitatiii titu maiorescu, nu stiu dak voi avea timp sa urmez cursurile care sunt obligatoriu la zi.Mai toata lumea imi spune k e pierdere de timp si ma itnrebam dak a facut cineva masterul ind rept la aceasta universitate unde cum spuneam e obligatoriu masterul la zi, si dak absentand de la cursuri sis eminarii s-a putut prezenta in sesiune si absolvi in final fara vreo problema din partea profesorilor sau a facultatii?
=D>Facultatea de drept Titu Maiorescu este foarte buna. Ti-o recomand cu incredere. Profesorii sunt excelenti si chiar se invata ceva. La fel de bune sunt si Nicolae Titulescu si Dimitrie Cantemir. Sunt singurele facultati de drept cu traditie si cu profesorii de la stat. Au sediul toate la Timpuri Noi.
Atentie la Masterate! Din aceasta toamna, daca veti consulta www.edu.ro veti afla ca si masteratele sunt acreditate si deja au fost publicate in Monitorul Oficial, asa ca nu toate ofertele universitatilor mai sunt de actualitate. Cat priveste masterul la distanta , sau on-line la Spiru, aceasta universitate nu a primit acreditari pt. nici un masterat de la nici una dintre facultati. Cel mai bine este sa consultati site-ul de mai sus.
As dori sa fac un master online la Titu Maiorescu stiti cumva daca se face?

multumesc frumos
buna!
eu m-am inscris la un master toamna trecuta, asta dupa ce am fost sfatuita de un profesor universitar sa verific care facultati au mastere acreditate, ca sa nu ma trezesc ca l-am facut degeaba. drept urmare, printre cele pe care le-am gasit, au fost cele de la nicolae titulescu. si am aplicat la masterul "cariera judiciara". profesorii sunt super ok, nu este obligatorie prezenta la cursuri, eu nici nu as fi avut cum sa merg la cursuri, pentru ca lucrez. m-am prezentat doar la examene. multa bafta!
Eu am facut si facultatea, si masterul (drept comunitar) la Titu Maiorescu, si nu pot decat sa-ti recomand sa faci masterul aici. Profesorii sunt cei de la stat, asa ca nu ar trebui sa-ti faci griji din punctul asta de vedere. Annajanette, nu stiu daca se face master online la Titu, dar poti sa arunci un ochi pe site-ul universitatii....acolo gasesti toate informatiile de care ai nevoie.
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2009
rak83, utilizator

Alte discuții în legătură

Optiune facultate amalianatasa amalianatasa Buna ziua ! Numele meu este Amalia si as dori o recomandare : Eu sunt insotitor de bord momentan,dar vreau sa merg si la facultate si imi doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Universitatea nicolae titulescu vs universitatea titu maiorescu ContSters183660 ContSters183660 Universitatea Nicolae Titulescu vs Universitatea Titu Maiorescu Ce ar fi mai bine sa aleg pentru Facultatea de Drept ? Argumente PRO si CONTRA Care ... (vezi toată discuția)