avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... despre legea asociatiilor de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

despre legea asociatiilor de proprietari

Buna seara. As dori sa va intreb daca este obligatoriu prin lege, sa se faca izolatia termica exterioara a blocului? Si ce se intampla daca una dintre familii, din bloc, nu are posibilitati financiare sa faca acest lucru? Poate face acest lucru mai tarziu in timp? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters62736 , utilizator 08:21, 30 Iunie 2011
Izolarea termica a blocului o face asociatia de proprietari pentru ca peretii exteriori ai blocului sunt spatii comune. Cheltuielile se se distribuie fiecarui apartament in functie de cota parte indiviza.

Stiam ca in 2009 Guvernul Boc a emis o hotarare prin care este obligatorie izolarea termica pentru blocurile construite in perioada 1950-1990 iar asociatia platea doar 20% din cheltuieli.

[ link extern ]

ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ nr.18 din 4 martie 2009
privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2011
ContSters98245, utilizator
Daca nu aveti bani pentru investitii iar ceilalti proprietari incep lucrarile nu va ramane decat sa asteptati zile mai bune.Poate daca se termina criza financiara...
in acest subiect a mai fost emisa si OUG 69/2010
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica pe cont propriu lilipangica lilipangica care sunt pasii de urmat in cazul reabilitarii termice a apartamentului situat la etaj 1?Vreau sa fac acest lucru pe cont propriu (vezi toată discuția)
Terasa bloc eu.ro eu.ro ce trebuie sa plateasca un locatar de bloc de la et 4 din 10,obligat doar ; 1 hidroizolatie 2 hidro-termoizolatie? (vezi toată discuția)
Izolare termica acoperis fodor florian fodor florian Vreau sa stiu in ce baza legala ( nr.leg , etc )se poate izola si termic acoperisul unui bloc tininduse cont ca izolarea hidro a fost facuta acum 5 ani.Cei de ... (vezi toată discuția)