avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... suspendare activitate intrep. individuala pe termen ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

suspendare activitate intrep. individuala pe termen nelimitat

Buna seara, ma poate ajuta cineva cu o informatie, va rog? Am hotarit sa suspend activitatea Intrep. individ. pe care o am pe termen nelimitat, plec din tara pt. o perioada mai lunga. Ce demersuri trebuie facute la ORC si l a Fisc, ca sa mearga mai repede? Multumesc tuturor anticipat.
Cel mai recent răspuns: darabontcsilla , utilizator 17:54, 12 Iulie 2011
Puteti sa suspendati activitatea pe o perioada de maximum trei ani. Depuneti la registrul comertului o cerere de inregistrare titpizata si declaratia model 3 si ulterior anuntati si ANAF-ul ca ati suspendat II.
Multumesc mult, si pt. 3 ani e bine, deocamdata.
Buna seara, la Finante trebuie sa depun si declaratia 220? si ce ar trebui sa scriu in ea, ca nu ma pot orienta dupa ce mi-a raspuns femeia de la ghiseu.Drept sa spun, nici nu ma miracum m-a tratat, a stepta preavizul, nu avea ea chef de mine.Dar eu am ramas nelamurita, si nu pricep ce-i cu declaratia asta. Un mic ajutor,va rog. Multumesc.
Declaratia 220 „Declarație privind venitul estimat” se depune in vederea stabilirii de catre fisc a impozitului pe venit datorat pentru anul in curs. Pe baza datelor din aceasta declaratie fiscul determina impozitul pe venit datorat si transmite contribuabilului o decizie de impunere cu sumele datorate si termenele de plata.
Se completeaza urmatoarele date:
1.Venit brut estimat — se înscrie suma reprezentând veniturile estimate a se realiza în anul fiscal în curs de către contribuabili, atât din activitatea de bază, cât și din activități adiacente;
2.Cheltuieli deductibile estimate — se înscrie suma reprezentând cheltuielile estimate a se efectua în anul fiscal în curs în vederea realizării venitului brut estimat atât din activitatea de bază, cât și din activități adiacente, cum sunt: cheltuieli pentru achiziționarea de materii prime, materiale, obiecte de inventar etc.
3. Venit net estimat — se înscrie suma reprezentând diferența dintre venitul brut estimat și cheltuielile aferente deductibile, respectiv se scade rd. 2 din rd. 1.
Multumesc mult, sanatate si numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de închiriere masina niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: am un srl iar administratorul (pers. fizica) vrea sa faca un contract de inchiriere cu firma pt un ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 220 neluchiru neluchiru Am inchiriat un apartament pe o perioada de 2 ani , incepand cu data de 1.03 si am cateva nelamuriri in legatura cu completarea declaratiei 220, astfel: -la ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 bellefille bellefille Buna seara.Am nevoie de ajutor in legatura cu completarea Declaratiei 200,pentru venituri obtinute in 2014,pentru din cedarea folosintei bunurilor (cote ... (vezi toată discuția)