avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Vã invitãm sã propuneþi un moderator pentru ...
Discuție deschisă în Traduceri

Vã invitãm sã propuneþi un moderator pentru forumul de traduceri

Buna ziua,

Ne-ar interesa sa propuneti inca unul sau doi moderatori pentru forumul de traduceri. Ar fi excelent daca moderatorii propusi ar avea activitate constanta in forum si daca ar fi traducatori de profesie.

Ideea este ca ne dorim sa dezvoltam aceasta sectiune, poate si cu anumite facilitati asociate ei si am astepta idei si propuneri din partea dumneavoastra cu privire la acest lucru. Un moderator specializat ar putea centraliza si canaliza spre administratori ideile interesante, pe care sa le si punem in practica.

Multumesc anticipat.
Multumesc mult, Gabrielle Monique, dar postasem mult mai demult acordul meu cu propunerea, si cand m-am uitat acum nu mi-am vazut acel 1000%.
Vroiam doar sa se stie ca sunt si eu pentru ...
Ultima modificare: Miercuri, 21 Decembrie 2011
Laura Ciobeica, moderator
Iti multumesc si eu !
:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi poate recomanda cineva un ghid de invatare germana fara profesor ? Pilu Pilu Buna ziua. Anul viitor intentionez sa plec la niste prieteni in Germania. Nu stiu deloc limba germana. Imi poate recomanda cineva un ghid (link, site sau ce-o ... (vezi toată discuția)
Traducere termeni ºi expresii în/din limba italianã yo-yo yo-yo Ciao. Cine imi spune si mie daca, Cuvantul INSTANTA in limba italiana se traduce ca TRIBUNAL . Va multumesc (vezi toată discuția)
Autorizatie de traducator cristinalerch cristinalerch buna ziua am absolvit o scoala de administratie si finante in spania. diploma de absolvire a acestei scolii imi e de folos ca sa imi scot o autorizatie de ... (vezi toată discuția)