avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat de atestare fiscala persoane juridice
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat de atestare fiscala persoane juridice

Buna ziua!
As avea si eu o intrebare.
Un certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice este cu timbru sau fara timbru?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:27, 2 Iulie 2011
Buna ziua.

Eliberarea certificatului de atestare fiscala pentru persoane juridice este supusa platii taxelor extrajudiciare de timbru. In cazul in care certificatul este solicitat de organul fiscal sau de autoritatile publice nu se achita aceste taxe.

Aveti aici OMFP nr. 2014/2011 cu noile prevederi privind eliberarea certificatului de atestare fiscala valabile incepand cu data de 1 iulie 2011.
[ link extern ]

Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura obtinerii certificatului de atestare fiscala incepand cu 1 iulie 2011 Valentin_buzau Valentin_buzau Pe cine intereseaza o sa dau cateva detalii despre Procedura obtinerii certificatului de atestare fiscala incepand cu 1 iulie 2011 . link: ... (vezi toată discuția)
Impozite locale - taxa eliberare certificat atestare fiscala MARIA4291 MARIA4291 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati, in cazul eliberarii certificatelor de atestare fiscale de catre Primarii exista taxa de eliberare ? Conform care lege sau se ... (vezi toată discuția)
Neplata impozitului la casa cu teren 1300 mp GABYBABY GABYBABY TATAL MEU NU A MAI PLATIT IMPOZITUL DE 6 ANI LA CASA SI CURTE 1300 MP,ACUM EU FIICA LUI VREAU SA VAND ACEA CASA CU TEREN SI M-AM TREZIT CU UN IMPOZIT DE 36 MIL ... (vezi toată discuția)