avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perchezitie la piele!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perchezitie la piele!!

Buna seara!! astazi dupa ce o colega a terminat programul a fost oprita de cei de la paza si a fost perchezitionata complet pana la piele; a fost dezbracata in fata unei persoane de la paza de acelas sex motivul ca in alte societati se fura si ei vor sa previna sa nu o facem si noi!! Este legal ce au facut cei de la paza? Sunt de acord sa se uite in genti si sa le aratam buzunarele dar sa te dezbrace definitiv mi se pare o prostie! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: oana73xxx , utilizator 20:34, 3 Iulie 2011
multumesc domnul Radu!
Lucrez la un hipermarket dar nu stia nimeni din conducere cei ce raspund de noi ca se face perchezitie corporala la piele chiar si ei au ramas surprinsi!!
Dl. Radu Alexandru enumera foarte frumos categoriile de persoane care pot fi controlate. Iar contolul se face de autoritati precum politia, nu serviciul de paza al unei institutii private.
Este impusa o mare atentie la efectuarea unor astfel de controale. Daca in situatia in care suspiciunile politiei nu sunt intemeiate, persoana controlata nu poate sa ceara despagubiri, in cazul in care o firma isi permite asa ceva iar controlul nu aduce nimic, "suspectul" are posibilitatea de a cere despagubiri.
In orice tara civilizata suspectul poate sa isi exprime acordul cu controlul, il instiinteaza pe controlor insa de urmarile faptei in cazul in care controlul se dovedeste neintemeiat.
Multumesc dl kappauser asta vroia sa stiu multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchizitii corporale angajati paulanicoletaandronache paulanicoletaandronache Buna seara. Sunt cadru medical angajata la un complex de servicii sociale de stat . Aceasta unitate are contract cu o firma de paza. De 2 saptamani agentii de ... (vezi toată discuția)
Control corporal intr-o multinationala pab|o pab|o Buna ziua. Lucrez intr-o firma multinationala unde, la terminarea programului, la iesire se practica controlul corporal. Cei care se ocupa de asta sunt o ... (vezi toată discuția)
Plangere penala importriva unui politist rutier PPStm PPStm Am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere si mi s-au cerut documentele mele si ale masinii Apoi agentul mi-a cerut sa cobor spunandu-mi ca imi va efectua ... (vezi toată discuția)