avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificari act constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificari act constitutiv

As dori sa fac urmatoarele modificari:
1. Cooptarea unui nou asociat prin majorare capital social
2. Deschidere punct de lucru
3. Dat fiind faptul ca in actul constitutiv am incluse doar cateva coduri CAEN doresc sa includ noi coduri aferente punctului de lucru

Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez, in ce ordine se fac aceste modificari sau daca le pot face concomitent. Doresc sa le rezolv toate cu o singura modificare a statutului.
Orice sfaturi privind aceasta situatie sunt binevenite


Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2011
turcalexandra, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 11:05, 4 Iulie 2011
Faceti toate modificarile intr-o singura hotarare a asociatilor si intocmiti un act constiututiv actualizat care sa aduca la zi aceste modificari.
Deci fac o hotarare in care prevad atat majorare capital, deschidere punct de lucru cat si includere de noi coduri CAEN..da?
Noul asociat trebuie sa depuna capitatul inainte sau dupa data luarii acestei hotarari?
Multumesc
Noul asociat trebuie sa depuna suma aferenta majorarii capitalului social la banca inainte de depunerea actelor la registrul comertului, dar dupa intocmirea actelor modificatoare( hotarare+ act constitutiv)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pentru majorare de capital social ktykty ktykty Buna ziua, Doresc sa fac majorare de capital social prin cooptarea unui asociat si in acelasi timp deschidere punct de lucru. Ma puteti ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social prin cooptare 2 asociati Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Doresc sa fac majorare de capital socal prin cooptarea a 2 asociati (art.2) si in acelasi timp modificarea denumirii societatii (primul art din ... (vezi toată discuția)
Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)