avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... adunarea creditorilor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

adunarea creditorilor

Buna ziua, in calitate de creditor la o societate comerciala care are o creanta fata de noi, in urma participarii la masa credala am primit din partea lichidatorului judiciar o 'CONVOCARE ADUNAREA CREDITORILOR ' care are pt data stabilita,
Ordinea de zi: votarea modalitatii de vanzare si a regulamentului de vanzare propus de lichidatorul judiciar.....Intrebarea mea ar fi daca noi nu ne putem prezenta la data respectiva la sediul lichidatorului judiciar ce ar trebui sa scriem in scrisoarea prin care ne exprimam votul in cadrul adunarii creditorilor?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 14:34, 5 Iulie 2011

ce ar trebui sa scriem in scrisoarea prin care ne exprimam votul in cadrul adunarii creditorilor?

daca sunteti de acord sau nu cu propunerile lichidatorului privind :


modalitatii de vanzare si a regulamentului de vanzare propus
exista o formulare standard in acest sens?
multumesc!
NU
Intrebare: atasat convocatorului lichidatorul jud. v-a comunicat si modalitatile pe care le aveti de votat precum si regulamentul propus de el? Nu de alta dar macar sa stiti ce votati :">
@bossman

Nici un lichidator nu comunica nimic din cele mentionate de dvs in postare, ci comunica doar asa cum a redat @caprice o simpla notificare pe care o publica pe bpi si gata s-a achitat de indatorirea prevazuta de legea insolventei.
Avand in vedere ca sunt multe lacune in aceasta lege, fiecare isi practician in insolventa isi face propriile reguli si interpreteaza cum doreste legea, de regula au parte si de sindici care merg pe mana lor si astfel ca..... se aproba orice propune lichidatorul, chiar daca nu concorda cu legea insolventei.

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva ionutz21 ionutz21 Admite cererea. În temeiul art. 131 din Legea 85/2006 Dispune închiderea procedurii falimentului faţă de debitoarea SC DUE EMME SRL. Dispune radierea ... (vezi toată discuția)
Schimbarea lichidatorului OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Sunt unic creditor intr-un dosar de faliment si la termenul anterior am depus hotararea si decizia de schimbare a lichidatorului cu un altul pe baza art 19 ... (vezi toată discuția)
Situatie inedita in reorganizare judiciara bossman bossman Adunarea Generala a aprobat un plan de reorganizare judiciara, propus de adm.judiciar si de debitor. Ajunsi in fata sindicului, acesta dispune efectuarea unei ... (vezi toată discuția)