Buna ziua, in calitate de creditor la o societate comerciala care are o creanta fata de noi, in urma participarii la masa credala am primit din partea lichidatorului judiciar o 'CONVOCARE ADUNAREA CREDITORILOR ' care are pt data stabilita,
Ordinea de zi: votarea modalitatii de vanzare si a regulamentului de vanzare propus de lichidatorul judiciar.....Intrebarea mea ar fi daca noi nu ne putem prezenta la data respectiva la sediul lichidatorului judiciar ce ar trebui sa scriem in scrisoarea prin care ne exprimam votul in cadrul adunarii creditorilor?
@mixam
Nu generaliza, fara lipsa de modestie, in dosarele unde sunt practician comunic toate actele procedurale si le public in BPI astfel incat sa nu ii incalc niciunui creditor sau debitorului drepturile procesuale.
Pe de alta parte, daca creditorii (prin reprezentantii lor conventionali) nu se implica in procedura SI NU O CUNOSC, este evident ca practicianul poate face tot ce doreste.
Din aceasta cauza se trezesc la sfarsitul procedurii si raman cu buza umflata.
Cel mai mare abuz al practicienilor este acela de a include in ordinea de zi un punct intitulat DIVERSE ( de regula e ultimul) de la acesta se pot naste abuzuri.
In concluzie casacati bine ochii cand trebuie sa formulati un punct de vedere practicianului
Imi cer scuze e adevarat ca am generalizat, precizez insa ca in dosarele pe care le-am studiat fara nici o exceptie lichidatorii au intocmit notificarile exact cum aredat autorul postului.
Vreau sa va felicit ca va indepliniti atributiile intocmai cum ati redat mai sus.
E adevarat ca procedura nu o cunosc creditorii si ca nu se implica, iar marea majoritate astepata sa se finalizeze dosarele cat mai repede in speranta indestularii, dar ........ se intampla acest lucru in prea putine cazuri.