avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ce faci ,cand nu ai ce face?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ce faci ,cand nu ai ce face?

Tot mai multe lucruri ne ocupă timpul şi parcă nu putem să spunem că mai avem şi timp liber. Bineînţeles că totul este la o primă privire pentru că dacă te uiţi puţin pe lista activităţilor poţi observa foarte clar că din toate ocupaţiile tale zilnice numai câteva sunt absolut necesare restul fiind o ocupare al timpului liber,si totusi ce faci ,cand nu ai ce face??
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 16:22, 4 Iulie 2011
Eu unul as vana pedofili, violatori, molestatori de copii(cred ca se incadreaza tot la pedofili):yes:..bineinteles doar daca as stii ca nu as suporta consecinte penale(acestor specimene legea le permite prea multe portite de scapare, eu, daca le-as face rau acestor specimene, as avea multe de suportat, pe motiv ca imi fac dreptate singur, mmmdea, ca un justitiar, de care sincer, avem mare nevoie la cum se misca justitia in tara asta), pentru ca ce vreau sa le fac dupa ce-i capturez, depaseste orice imaginatie. Niste "dragalasi", niste "simpatici si adorabili", niste "persoane desavarsite"(sper ca intelegeti ironia, tocmai am fost atentionat intr-un mesaj privat ca daca as folosi denumiri precum "scursuri sau nenorociti" ar fi impotriva regulamentului de pe site, desi specimene de genul nu pot fi numiti altfel) , ale caror fapte nu au nicio justificare. Asta as face eu:P

Mmmm, deobicei vizionez un film bun atunci cand nu am ce face
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2011
Sonji, utilizator
Dragut subiectul..:) Ce fac eu in timpul liber? Ascult muzica, urmaresc o emisiune interesanta la televizor sau un film pe care nu l-am mai vazut. Nu imi place sa imi pierd timpul vizionand un film a doua oara, indiferent cat de bun este el. Ador sa citesc sau sa ma uit la o piesa de teatru. Si imi place enorm sa imi petrec timpul aici, pe avocatnet. Am cunoscut in acest spatiu virtual cateva persoane deosebite, carora le port un mare respect. M-au ajutat intr-un anumit moment din viata mea...si nu numai atunci, iar acum la randul meu, incerc sa fac acelasi lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filme de week-end Admin Admin A aparut un trailer al noii parti din IceAge. Bineinteles ca e promovata de veverita (e veverita? :">) Scrat, care are alte aventuri cu ghinda ... (vezi toată discuția)
Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Castrarea chimica const_be const_be In R Moldova, a fost adoptata o lege referitoare la castrarea chimica a pedofililor. cum comentati aceasta, in functie de anumite drepturi ale omului , de ... (vezi toată discuția)