avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pedeapsa pentru conducerea autovehiculului sub ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pedeapsa pentru conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice

Daca am condus un autovehicul si am avut pe etilotest 0,44 iar la sange 1.1,fiind prima mea abatere,iar serviciul meu depinde de permis si sunt unic intretinatoare de familie ce pedeapsa pot primii?(cea mai grava)Nu am mancat absolut nimic in ziua respectiva,alcoolul consumat fiind foarte putin.Cei de la servici vor sa imi dau demisia din motivul ca nu mai am permis si nu mi se pare corect,deoarece nu am incalcat nici o regula privind munca,s-a intamplat in timpul meu liber si nu cu masina de servici!
Multumesc!
Astept un raspuns cat de repede posibil deoarece sunt disperata pt ca nu stiu exact ce urmeaza.
Cel mai recent răspuns: vxd , utilizator 18:13, 6 Iulie 2011
de obicei se spune ca e dublu dar nu este deloc asa!sunt multe aspecte care influienteaza atat etilotestul cat si alcoolul din sangwe! dak sunt impse reguli precum ca sangele trebuie sa ajunga in 3 zile trebuiesc respectate de toata lumea ,dak nu existau dubii aspra rezultatelor nu ar fi dat acest termen!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului FRONZAT FRONZAT ce pasi urmeaza. am fost depistat cu aparatul alcooltest cu 0.69 si nu m-am dus la recoltarea de probe biologice. mi-a facut dosar penal si mi-a scris pe ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de catre politia rutiera in trafic am fost testat cu etilotestul indicand o valoare de 0,46 in aerul expirat apoi am fost condus la spital unde ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului grifmihai grifmihai am fost urmarit de o masina pe o raza de 1 km si oprit de catre acesta mentionez ca soferul e politist si nu era in misiuneci cu masina personala , mia luat ... (vezi toată discuția)