avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice sfaturi parteneriat SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

sfaturi parteneriat SEAP

doresc sa initiez un parteneriat cu o firma austriaca in vederea participarii la o licitatie in program SEAP. care sunt pasii necesari si documentatia necesara, ptr participarea la licitatie?
Cel mai recent răspuns: af_krisz , utilizator 14:55, 7 Iulie 2011
Daca autoritatea contractanta a publicat in SEAP, intreaga documentatie de atribuire, trebuie sa permite accesul direct la aceasta documentatie ( trebuie descarcat documentatia de atribuire), acolo scrie exact documentele necesare. Iar documentele oficiale depuse de persoanele juridice, depuse intr-o alta limba decat romana, trebuie prezentate in origional , sau copie legalaizata , insotite de traduceri legalaizate in limba romana, efectuate in mod obligatoriu de catre traducatori autorizati.
In cazul in care in tara de origine sau in tara care este stabilit ofertantul nu se emit documente de natura mentionate in documentatie de atribuire,, autoritatea contractanta are obligatia de a accepta o declaratie pe propria raspundere .
Multumesc ptr raspunsul anterior. Completez cu o intrebare: firma pe care o reprezint poate participa la licitatie insa doresc sa am ca partener la licitatie aceasta firma din austria, imi este suficient sa am un acord de asociere semnat de ambele parti din care sa reiasa aceasta colaborare? Este el valid in fata autoritatii care oficiaza licitatia? Va multumesc anticipat.
~ Conținut șters la cerere ~
Da poate participa, trebuie un Acord de asociere, si sa va cititi cu atentie documentatia de atribuire, pentru ca la fiecare capiotol scrie ca in cazul unei asocieri , fiecare asociat este obligat sa prezinte certificatele mentionate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)
Taxa caiet de sarcini hihahi hihahi Cum se stabileste taxa unui caiet de sarcini? Am incercat participarea la o licitatie si mi s-a parut cam mare pretul unui caiet de sarcini si anume 200lei, si ... (vezi toată discuția)
Licitatie teodor82 teodor82 Pentru o licitatie aparuta pe site-ul e-licitatie se poate descarca caietul de sarcini de acolo, se intocmeste dosarul de licitatie si se depune la sediul ... (vezi toată discuția)