avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizia de pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizia de pensie

Am o mica problema si doresc sfaturi...strabunica mea doreste sa depuna cerere pt ajutor social ca sot supravietuitor....dupa sotul ei care a murit acu 30 de ani...pensia ei este de 90 ron si ar avea mare nevoie de acest ajutor...dar nu are copia dupa decizia de pensie sau dupa un cupon de pensie din acea perioada,a sotului ei...ce poate face in aceast privinta...cei de la ghiseu au spus ca ii trebuie neaparat copie dup cupon...ce e de facut?unde ar trebui sa mearga??
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 08:42, 4 August 2008
Poate solicita eliberarea unei copii de pe decizia de pensionare la Casa Judeteana de Pensii de care apartine.
Casa Judeteana de Pensii trebuie sa elibereze, in baza unei cereri a strabunicii dvs, o copie a deciziei de pensionare a sotului, apoi va face demersurile pentru ajutorul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas sally_daisy sally_daisy Buna ziua, Exista un termen limita pana la care sotul pensionar supravietuitor poate opta pentru pensia de urmas, in cazul in care aceasta este mai mare ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas seba1103 seba1103 Vaduva de 13 ani, detinatoare de pensie de urmas de un an de zile in valoare de 380 de lei, vreau sa stiu daca primesc acel ajutor de pensie pentru vaduvele ce ... (vezi toată discuția)
Soacra mea a optat pentru pensia de urmas în defavoarea pensiei ... Avoemi Avoemi Soacra mea a optat pentru pensia de urmas în defavoarea pensiei de agricultor. În urma acestei schimbări nu mai apare ca și asigurat la CNAS Dolj și ... (vezi toată discuția)