avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce drept are administratorul de bloc sa treaca la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce drept are administratorul de bloc sa treaca la intretinere mai multe persoane dacat trebuie?

Administratora parintilor mei au trecut la intretinere 4 persoane, desi stateau doar 2. Cand au intrebat parintii mei de unde au scos asa ceva au zis ca m-a vazut acasa ceva timp... Eu stau in BUCURESTI, Iar sora mea este la casa ei.
Si inca ceva le-a zis parintilor ca de fiecare data care ii vizitez sa faca cerere cand ma duc acasa si cand plec. Are un administrator de bloc acest drept? Perioada maxima care am stat acasa a fost de o saptamana
Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: I0nutz83 , utilizator 14:19, 6 Martie 2020
Contestati lista si faceti o cerere catre conducere (nu administrator) in care specificati ca locuiti singur si sa va treaca o singura persoana la intretinere.

Sa cereti obligatoriu numar de inregistrare.

Ca si idee, cheltuielile cu persoanele sunt de obicei cu mici exceptii) cele legate de gunoi si energia electrica pe scara.

Nu prea are cum sa fie 100 lei cheltuieli pe persoana decat in cazul in care pierderile de apa sunt calculate pe persoana si aveti foarte mari pierderi.
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2020
I0nutz83, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este adevarat ca daca cineva sta 2 saptamani la mine nu plateste intretinere? lara007 lara007 am tot auzit de la parintii mei... ei nu stau in bucuresti si cand mai vin pe la mine acas stau cate doua saptamani sau 3 .. administratora i-a pus la plata ... (vezi toată discuția)
Stabilirea numarului de persoane la intretinere andrei1302 andrei1302 Sunt un proaspat administrator la un imobil de 44 apartamente. La fel ca in aproape toate blocurile, exista proprietari care comunica \"eronat\" numarul de ... (vezi toată discuția)
Exista reguli diferite pentru adaugarea la intretinere a proprietarilor ... lilakeyboard-1991 lilakeyboard-1991 Exista reguli diferite pentru adaugarea la intretinere a proprietarilor fata de a altor persoane (de ex. musafiri, etc)? Administratorul blocului sustine ... (vezi toată discuția)