De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații
In Timisoara nu se investeste, la Arad da.:)
@av_bobic
Nu am dorit sa fiu categoric sau inflexibil. Mi-am exprimat o parere care, ca de obicei in astfel de situatii, nu poate decat sa fie alba sau neagra. Din punctul tau de vedere este neagra. :) Pana una alta, in RIL-ul promovat, procurorul general a sustinut ca biletele la ordin, fiind inscrisuri carora legea le recunoaste caracterul de titlu executoriu, nu trebuie investite cu formula executorie. Iar "anumiti practicieni" pun in executare bilete la ordin fara investire, doar acolo unde nu se admit cererile de investire. Din pacate legiuitorul nostru, ca de obicei, da dovada de incosecventa si nu abroga expres anumite prevederi mai vechi care, in conditiile legii noi, nu isi mai au rostul. Dar ICCJ v-a rezolva problema. Procedura de investire a biletului la ordin, personal o consider o formalitate excesiva si inutila care nu face decat sa incurce (ce-i drept in mica masura) executarea silita.
~ final discuție ~