avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea obligatorie a locuintei!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea obligatorie a locuintei!

Bine v-am regasit ! Astazi 13.o7.2011, vine o stire interesanta .Primariile nu pot amenda persoanele care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei decat incepand cu august 2012. conf.legii 260/2008. nelamurirea mea este; Amenda din august 2012 mi se aplica daca nu am respectat data limita de incheiere a politei adica 15.iulie 2012 indiferent la ce data ulterioara pana in august 2012 am incheiat polita? Cu alte cuvinte inchei polita de asigurare in iulie 2012 pentru perioada iulie 2012-iulie 2013 pot primi amenda ca nu m-am incadrat in data de 15.iulie 2011? sau sant obligat sa dau banii retroactiv ?











Cel mai recent răspuns: sorinpanait , utilizator 22:57, 18 Iulie 2011
Nu exista temei legal pt amanarea masurilor coercitive pt cei care nu si-au incheiat asigurari pt locuinte asa ca parerea mea este sa incheiem aceste asigurari ca pe urma vom plange degeaba pentru masurile ce se vor lua impotriva noastra.
@Adrian.Tudor ;@albastrel...

Sunt convins de buna d-voastra credinta si mai ales de impartialitatea d-voastra !
Ce ne facem insa cu faptul ca ambii sunteti consultanti asigurari :(?!
Cred ca n-ar fi deloc gresit daca v-ati abtine ! Ma refer strict la problema asta, a asigurarilor obligatorii a locuintelor ! In rest ma inclin in fata competentei d-voastra !
Scuze, dar nu ati vrut sa aflati parerea unor oameni care chiar cu asa ceva se ocupa? Sau daca nu va spune doar ceea ce vreti sa auziti, trebuie sa se abtina.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2011
george-neagu, moderator
@george_neagu
Stimate domn, in ce calitate va adresati mie ? Sunteti reprezentantul cuiva, vi s-a incredintat tutela unei/unor persoane ?! De ce jigniti acele persoane ? Fiti linistit, pot sa se ,,apere'' singure ! Sau aveati nevoie de puncte si atunci va inteleg...aveti/n-aveti treaba , postati !
P.S. Un pont, sa nu ziceti ca va port ranchiuna :,,...daca nu va spune...'' se scrie daca nu va spun, ca-i vorba de oameni, adica de ei, adica e pluralul :D!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iulie 2011
s_word, utilizator
Ai dreptate s-word !
Apropo, domnule george_neagu nu prea ți-a plăcut gramatica asta a limbii române ... o faultezi din toate pozițiile #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintelor kytynusi kytynusi Am o casa La care am sistat constructia in urma cu ceva vreme casa se afla in stadiu de ...ziduri din caramida si acoperis, fara usi ferestre sau alte ... (vezi toată discuția)
Cand intra in vigoare asigurarea obligatorie a locuintelor? janapress janapress as dori sa imi spuneti si mie de la ce data intra in vigoare legea privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta lucialuca lucialuca Buna seara! Intrebarea mea este : daca am asigurare facultativa (de vreo 3 ani ) la apartamentul pe care il detin trebuie sa fac si asigurarea obligatorie (de ... (vezi toată discuția)