avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 158/2011privind cresterea performantei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 158/2011privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte

"Art. 27^1
Proprietarii apartamentelor din blocurile de locuinte si ai imobilelor care au executat lucrari de interventie pe cheltuiala proprie beneficiaza, in conditiile legii, de scutire de la plata impozitului aferent locuintei pe o perioada de minimum 7 ani, pe baza auditului energetic prin care se certifica realizarea recomandarilor propuse de catre auditorul energetic pentru cladiri."
Buna ziua
La noi in bloc o parte din locatari(etajele2,3,4 care este ultimul etaj) si-au izolat apartamentele(anul trecut) si am facut si izolatia acoperisului(anul acesta).
As vrea si eu cateva lamuriri legate de articolul mentionat mai sus si anume:
1. unde trebuie sa ma adresez pentru a beneficia de acest avantaj
2. cine face auditul energetic si cat costa?
3.daca nu toti vecinii si-au izolat apartamentul ma mai incadrez la acest articol?
Cel mai recent răspuns: BogdanP , utilizator 11:21, 5 Decembrie 2011
Eu am sunat la Primaria Cluj-Napoca, sa intreb despre aceasta scutire de impozit. Raspunsul a fost ca aceasta scutire e valabila doar pentru cei care au reabilitat fatadele nu din bani proprii, ci din bani imprumutati de la banca. Foarte ciudat, si nu inteleg unde este prevazut asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 158/2011 pentru aprobarea oug 18/2009 privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte. lege nr. 158/2011 gabi1983 gabi1983 \"Proprietarii apartamentelor din blocurile de locuinte si ai imobilelor care au executat lucrari de interventie pe cheltuiala proprie beneficiaza, in ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica pe cont propriu lilipangica lilipangica care sunt pasii de urmat in cazul reabilitarii termice a apartamentului situat la etaj 1?Vreau sa fac acest lucru pe cont propriu (vezi toată discuția)
Scutirea de impozit pentru imobilele izolate termic.... pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, In Monitorul din 14 iulie 2011 am inteles ca s-a publicat o lege pentru scutirea de la impozit a proprietarilor care si-au izolat termic sau isi ... (vezi toată discuția)