avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Se considera tulburarea linistii publice daca nu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Se considera tulburarea linistii publice daca nu exista sesizari?

Buna ziua. Se intampla din ce in ce mai des ca fiind in parc, mai multe persoane, sa vorbim putin mai tare, si sa vina politistii sa ne goneasca. Au voie sa faca asta, daca nu au primit nicio reclamatie? Adica, e politistul in masura sa decida daca vorbesc tare sau nu, din moment ce niciun cetatean nu s-a plans? Si sa imi mai si spuna pe un aer de agent secret sa plec acasa.
Vreau sa stiu daca pot sa " ma iau in gura " cu el sau daca are voie sa faca ceea ce face.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 18:44, 19 Iulie 2011
erati indreptatita sa aveti o discutie civilizata si corecta cu dvs insiva fata de dvs si cu politistul. dar politistul a fost mai destept si va speriat.....dooomne...ce politie aveeemmm :)), sa isi ia salariul !
din tot ce spuneti dvs.... va pregatiti pentru complicatii noi, pe care adineauri ati zis ca o sa le evitati. Trebuie sa va reporsati singura ca nu ati fost diplomata deloc, si nici corecta fata de dvs insiva...... si nici fata de lipsa de maniere a politistului....pe care nu ati remediat-o si va durut cel mai mult, nu inteleg cum de sunt atat de inteligenti politistii..... v-a cam citit pe fata gandurile.. ca stia ca il legitimati daca are sonometru. sau nu :)) :)).

Poate va face o surpiza si il aduce, sa va vad cum platiti amenda :))

singurul lucru unde sunt de acord cu dvs sunt lipsa de maniere a politistilor...
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2011
ContSters83715, utilizator
Politistii ca si politia sunt produse ale sistemului si ale societatii.
Indiferent de comportarea politistului , de profesionalismul sau sau de lipsa sa de profesionalism , de apologia zgomotului si a larmei este cert ( fie ca va place sau nu) ca pana la proba contrara , politistul a intervenit legal.
In general , in situatii de acest gen , cel destept cedeaza primul !
Nu cred ca ati observat din nume dar va adresati unui " el " , nu unei " ea " :)).

Nu stiu daca asta este concluzia pe care v-ati fi dorit s-o trag, dar acum imi pare rau ca nu i-am tras o flegma si ca n-am fugit. Ce rugaminti sa se adreseze politistul politicos, ceee... ca poate scotea si pistolul. Singurul motiv care m-a oprit a fost ca imi place sa ies in locul respectiv.

Pana la urma daca era CONVINS, dar absolut convins, 100%, ca tulburam linistea publica, ne dadea cel putin un avertizment. Ca sa trec in absurd, imi dadea amenda si ma lasa sa stau acolo, ca sa termin conversatia.

In fine, hai sa " we agree to disagree. "

! Foarte adevarata ultima fraza din postul dvs, r. gabi. Data viitoare poate o sa i-o spun si politistului :)))
traistarudragos, utilizator
Multumesc pentru raspunsuri. Inteleg ca ceea ce am facut e cam la limita legalului (poate si putin peste limita), dar una peste alta e bine ca nu e rau :))

Sper sa nu mai apar cu probleme de acest gen pe forum.

O .. dimineata placuta :))
traistarudragos, utilizator
important era sa evitati complicatiile gramaticale

oricine ar putea sa sparga o vitrina si sa fuga noaptea..... sau sa rupa un telefon public sau sa sparga statia ratb cu piatra

nu dorim sa ne asteptam si la alte ispravi ale dvs. denumite in cele anterioare "complicatii" din mahala

ContSters83715, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestare amenda aplicata pe nedrept ContSters83715 ContSters83715 politistul mi-a dat o amenda pe nedrept ca am sunat la 112 noaptea, reclamand vecinul. Vecinul are mai multe amenzi pt tulburarea linistii publice. Pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. care este legislația în vigoare privind tulburarea ... BBoti91 BBoti91 Bună Ziua. Care este legislația în vigoare privind tulburarea liniștii, și care sunt orele se liniște? Locuiesc în casă iar vecina mă amenință cu ... (vezi toată discuția)
Problema 112 - deranjarea linistii publice noaptea DieTotenHosen DieTotenHosen Buna ziua as dori precizari si puncte de vedere in legatura cu utilizarea nr. de urgenta 112 in pt reclamarea deranjarii linistii publice si ... (vezi toată discuția)