avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Descriere lucrari similare efectuate de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Descriere lucrari similare efectuate de subcontractant-implicatii

In declaratie privind lista principalelor lucrari in ultimii 5 ani, pot sa scriu lucrarile similare de catre subcontractant?
Cel mai recent răspuns: annny , utilizator 15:44, 20 Iulie 2011
Art.7 din HG 925/2006

Autoritatea contractanta nu are dreptul de a impune indeplinirea unor criterii de calificare pentru eventualii subcontractanti, dar resursele materiale si umane ale subcontractantilor declarati se iau in considerare pentru partea lor de implicare in contractul care urmeaza sa fie indeplinit, daca sunt prezentate documente relevante in acest sens."

NU.
Subcontractantul nu are calitate de ofertant la procedura.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
vlad nicolae, moderator
Daca nu indepliniti cerinta de calificare privind demonstrarea exeperientei similare integral va recomand sa apelati la sustinerea acesteia de catre o terta parte (insa in acest caz experienta similara va fi dovedita ori de ofertant integral ori de tert integral - nu se cumuleaza); demonstrarea experientei prin cumul se ia in calcul numai in cazul asocierii ofertantilor.
In ceea ce priveste indeplinirea experinetei similare si de catre subcontractanti, pentru a evita descalificarea, rog aveti in vedere dispozitiile art. 11 alin 7 din HG nr.925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii publice - participare in asociere ana2000 ana2000 Am participat la o licitatie publica , un proiect complex cu lucrari de drumuri,retele electrice,retele de telecomunicatii, retele de gaz,retele de apa si ... (vezi toată discuția)
Speta ciudata creatza_70 creatza_70 Buna ziua, In cadrul unei licitatii a depus oferta societatea comerciala cu raspundere limitata A, avand ca actionari doua persoane juridice (50% + 50%), ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice ana2000 ana2000 Buna seara , Am participat la o licitatie publica , un proiect complex cu lucrari de drumuri,retele electrice,retele de telecomunicatii, retele de gaz,retele ... (vezi toată discuția)