avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura electronica

Buna ziua!
Am o intrebare: pana cand si de catre cine trebuie trebuie depusa / obtinuta semnatura electronica? Respectiv, eu sunt av. def., mi-am deschis cabinet (doar pe hartie - pentru ca nu desfasor activitate efectiva acolo), nu am salariati, imi platesc doar propriile taxe catre Barou, Adm Fin de sector si sanatatea .
Intr-adevar, lucrez pe salariu (sunt angajata).
E nevoie in aceste conditii sa imi depun actele pentru obtierea de semnatura electronica? Si daca da, ce acte trebuie depuse, si unde? Ce taxe trebuie platite, si unde se platesc? Si unde anume trebuie depuse toate acestea?
Multumesc, anticipat.
Mihaela
Cel mai recent răspuns: Mihaela Elena , Avocat 11:46, 20 Iulie 2011
@Gabrielle Monique
Am depus estimativa, la inceputul anului. Acum astept sa imi vina prin posta, regularizarea (din ce am inteles, ar cam ajunge prin sept - oct.).
Posibil sa am de plata diferente de bani. Sa inteleg ca pot sa depun decizia de impunere rectificata la ghisul administratiei financiare de sector; neavand nevoie de acea semnatura electronica?!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Contract/conventii civile loremakkai loremakkai La veniturile realizate prin contracte/conventii civile se datoreaza contributie la sanatate? Daca da ,atunic cine datoreaza aceasta contributie: angajtorul ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale conventie civila cristian_conea cristian_conea Buna ziua, La asociatia la care sunt administrator, toti (adm, pres, fem serv) suntem cu conventii civile. Se pare ca de la 10 sept.trebuie sa platim 10,5% la ... (vezi toată discuția)