avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notarul face intabularea pe noul proprietar ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notarul face intabularea pe noul proprietar ?

o intrebare , va rog frumos ... notarul care trece in actul de succesiune un teren intabulat , poate face demersurile pentru intabularea pe noul proprietar ? sau mostenitorul trebuie sa umble dupa aceea sa-si intabuleze pe numele sau terenul mostenit ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 14:25, 19 Februarie 2012
D/na avocat v-a dat şi parţial din protocol, care a fost semnat în 2004

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare antecontract in cartea funciara Adrian_Gorj Adrian_Gorj Am auzit in trecere la 2 avocate ( o discutie mai aprinsa) cum ca notarii dupa ce se incheie un antecontract, au obligatia de-al nota in Cartea funciara in ... (vezi toată discuția)
Dupa perfectarea contractului de vanzare-cumparare cum ramane cu extrasul de carte funciara? the_power_25xxxx the_power_25xxxx Buna ziua! Anul trecut am cumparat o casa. Vechiul proprietar a venit la notar cu toate actele (inclusiv cartea funciara sau extras de carte funciara ???). ... (vezi toată discuția)
Apartament in indiviziune dariad dariad Situatia este urmatoarea: eu si fratele meu mostenim in indiviziune un apartament cumparat acum 10 ani de tatal nostru. La sfarsitul Certificatului de ... (vezi toată discuția)