va rog sa-mi spuneti dac cea de-a doua sotie a fratelui meu are drept de mostenire la averea lasata de parintii nostri, dat fiin faptul ca el are trei copii din prima casatorie si cu actuala n-a acumulat nimic. succesiunea dupa parinti n-a fost dezbatuta inca . multumsc
daca fratele ar deceda pana s-ar dezbate succesiunea dupa parinti, sotia dansului ar avea drept la partea care i-ar fi revenit sotului dansei impreuna cu copiii sotului.
neinspirata intentie atata timpul cat fratele dvs traieste. nu puteti face asa ceva din punct de vedere juridic pt ca fratele dvs are vocatie succesorala pt partea ce revine din mostenirea parintilor sai.
Si cum intentionati sa excludeti pe cineva de la mostenire? Totusi daca fratele traieste, nu sotia mosteneste ci fratele dumnoavoastra.
Cum a putut manca un apartament:stunned:?
Daca veti purcede la dezbaterea succesiunii,cota ce-i va reveni fratelui este bunul exclusiv al acestuia.In felul acesta legea va scuteste de bataia de cap#-o cu indepartarea de la mostenire a cumnatei.Pentru viitor hotaraste Dumnezeu.:luck:
Mostenire
verginica73
in curtea parinteasca a ramas ocumnata deoarece fratele meu a murit si parintii sant morti demult, , cumnata nu are copii si nici acte asa ca avem toti fratii ... (vezi toată discuția)