avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... folosirea imaginii in scopuri comerciale
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

folosirea imaginii in scopuri comerciale

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca se poate face ceva in acest caz.
Sotul meu este autorizat ca intreprindere individuala si impreuna cu un prieten cu acelasi statut prestau servicii de interpretare artistica pe la dif petreceri.
Prietenul s-a gandit ca ar fi mai profitabil daca ar face un site de prezentare a formatiei, dar a pus ca date de contact doar nr lui de tel, lucru cu care sotul meu nu a fost de acord( pt ca deja vroia comision de impresariat). In final s-au despartit, dar site-ul a ramas la fel, sotul meu fiind trecut ca membru al formatiei si sunt poze si videoclipuri cu el. Cum poate sa-l oblige, ca altfel nu se poate, sa scoata pozele si videoclipurile cu el. Tin sa va mai spun ca acum fiecare are alta formatie cu alti membri dar pe site-ul respectiv nu s-a schimbat nimic, sotul meu vrea nu vrea este trecut acolo, desi nu au nici-un contract, nimic.
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: mihaela7510 , utilizator 22:55, 24 Iulie 2011
actiune in instanta pentru folosirea fara drept de imagini si materiale
consultati un av din zona

[ link extern ]
Multumesc mult. Mai asteptam un pic poate isi da seama ca greseste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intermediere anca_diana anca_diana Se poate ca o persoana fizica sa intermedieze obtinerea unei sponsorizari pt un spectacol?Mie nu mi se pare ca ar trebui sa se autorizeze ca si impresar ... (vezi toată discuția)
Copyright imagine de pe un site unde nu sunt specificate notificari de nici un fel elenoc elenoc Buna seara, Am folosit in site o imagine care a fost luata de pe un site unde nu sunt specificate notificari de copyright si nici nu sunt folosite elemente ... (vezi toată discuția)
Copyright imagini preluate de pe internet alex2209 alex2209 Buna seara! Pe site-ul pe care-l detin am creat cateva bannere, iar la unele dintre ele am folosit imagini pe care le-am gasit in cautarile din google. ... (vezi toată discuția)