alvarolipo a scris:
Sigur ca dl. Vasilescu stie bine ca el si clientii sale trebuie neaparat sfatuirea avocatului sau juristului, eu unul sunt sigur de ceea ce spun. Ramane fara indoiala necunoasterea totala a dlui. Vasilescu ce inseamna concesiune, usufructul, sau arendare. Nu stie nici sa citeasca raspunsuri mele, sau nu vrea (nu exista mai mare nevazator ce cine nu vrea sa vada) Eu stiu despre ce este vorba. E suficient pentru mine si clienti mele, dv. si clientii dv. sa consultati la primaria, sectia de urbanism. In orice caz este o discutia care n-are ros sa mantine pentru un consilier in fonduri ce nu raspunde nici la ceea ce in principiu se pricepe, atunci cand cheltuiele de achizitie terenului nu este prevazuta la ghidul si greseala lui nu vrea sa recunoasca, dupa atata referinta care l-am dat. Eu ma opresc aici. Cientii, judecatori ultime, stiu la cine se duce si de ce.
D-le, d-ta sfatuiesti oamenii sa obtina autorizatie de construire cu cesiunea dreptului de arendare (?! ce treaba are cu construirea ?!) sau cu cesiunea dreptului de uzufruct. Mergi si obtine d-ta o autorizatie in aceste conditii, lasa ironiile ieftine si referirile la clienti imaginari sau superioritatea profesiei juridice.
Eu am pus acel avertisment nu pentru clientii pe care probabil nu-i ai d-ta, ci pentru cine va citi mai tarziu topicul, pentru ca s-ar putea sa ramana cu o impresie care ar putea sa-l usture la buzunar. Pe acest domeniu juristii de pe acest forum care chiar se pricep nu prea raspund, asa ca repet:
nu va luati dupa @alvarolipo, ci luati-va dupa cineva care chiar stie sa intrepreteze legile din Romania. Din materialele citate de mine reiese clar unde este eroarea domniei sale, iar din materialele depasite citate de domnia sa nu reiese decat ca trebuie sa-si actualizeze baza de date legislativa.