avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ghid fiscal pentru asociatiile de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ghid fiscal pentru asociatiile de proprietari

Intr-un articol recent, AvocatNet.ro iti spune care sunt principalele obligatii fiscale care revin asociatiilor de proprietari. Articolul contine informatii utile cu privire la: inregistrarea fiscala a asociatiilor de proprietari, conducerea evidentelor contabile si fiscale, obligatiile fiscale ale asociatiilor de proprietari pentru veniturile acordate persoanelor fizice, depunerea situatiilor financiare anuale, sanctiuni:

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/art...

Cel mai recent răspuns: Mitica49 , utilizator 15:13, 2 August 2011
Multumiri pentru material! Deosebit de util mai ales celor noi in activitati legate de asociatiile de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare venituri asociatia de proprietari n566631 n566631 Buna ziua, ma intereseaza niste referinte la legislatia in vigoare cu privire la obligativitatea platii de impozit pe veniturile unei Asociatii de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatii comune asociatii de proprietari Alexandru47 Alexandru47 Contractele de inchiriere (catre persoane fizice) apartinand spatiilor comune ale asociatiilor de proprietari se inregistreaza la Administratia Financiara? Se ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 maridan03 maridan03 Asociatiile de proprietari depun declaratia 101 chiar daca nu au profit? In situatia in care asociatiile au venituri obtinute din dobanzi, chirii, penalizari ... (vezi toată discuția)