avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional contract de munca

Buna dimineata,

Este nevoie sa fac acte aditionale la contractele de munca deja incheiate, cu noile schimbari din Codul Muncii (de ex. perioada de preaviz in cazul demisiei, clauzele de mobilitate, confidentialitate, etc) ? Anul acesta nu am mai angajat nici o persoana. Si la fisele de post trebuie sa fac anexe cu criteriile de evaluare sau raman asa cum au fost incheiate la momentele respective ? Mentionez ca am facut o revizie la Regulamentul de ordine interioara unde am adaugat criteriile de evaluare pentru fiecare functie in parte. Nu stiu daca mai trebuie sa mai fac si altceva.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 08:47, 26 Iulie 2011
Nu este nevoie pentru perioada de preaviz, poate ramane cea actuala inscrisa in contracte. Clauza de confidentialitate, mobilitate, neconcurenta se introduce prin act aditional numai daca se impune introducerea unei astfel de clauze.
Cat priveste alte modificarii ce trebuiesc introduse in contracte (criterii evaluare, obiective performanta, etc) vedeti Ordinul 1616/2011.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indicatori performanta legalitate diminuare salariu ccmihaela ccmihaela Buna ziua, In cadrul firmei se doreste introducerea unor indicatori de performanta dupa care sa fie calculata lunar performanta sefilor. Criteriile de ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca silvias silvias Am si eu o intrebare referitoare la Codul Muncii si anume odata cu modificarea acestuia s-au introdus criteriile de evaluare de performanta care conform ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si criteriile de evaluare dupa 1.5.2011 apetra apetra Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, ... (vezi toată discuția)