avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM pe durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM pe durata determinata

Buna ziua. As dori sa stiu care sunt sanctiunile in cazul in care un contract pe durata determinata este prelungit de mai mult de 3 ori?( cate 3 luni)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 26 Iulie 2011
In opinia lor aceste prelungiri echivaleaza cu incheierea de contracte, prin urmare temeiul legal ar fi art 82 alin 4/CM
In prezent, Codul Muncii nu mai prevede nicio referire la numarul maxim de prelungiri care se pot face ianuntrul termenului de 36 de luni pentru un c.i.m. incheiat pe durata determinata.

Art.82 alin.4 C.mun. se refera la faptul ca, intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata.
Ori, incheiere unui nou c.i.m. nu este echivalenta cu prelungirea duratei acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe perioada determinata prelungit? luminita_gab luminita_gab un contract de munca incheiat pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada! (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata romservinvest romservinvest Bună ziua, Vă cer ajutorul: am un contract de muncă pe perioadă determinată încheiat iniţial de la 29.04.2011 la 30.12.2011 (8 luni). S-a prelungit, ... (vezi toată discuția)
Cim determinat pesticid pesticid Buna seara Anul trecut,in aprilie, m-am angajat cu CIM determinat, prima data pe 3 luni. Au urmat \"n' acte aditionale, tot pe perioade determinate,ultimul ... (vezi toată discuția)