avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA NATURIST
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA NATURIST

BUNA ziua doresc sa infintez un pfa cu specific magazin naturist ceaiuri cosmetice tincturi . Am nevoie de o specializare in domeniu? DEtin diploma de vanzator.
Cel mai recent răspuns: adina1984 , utilizator 10:11, 28 Iulie 2011
Daca aveti diploma de vanzator este suficient pentru a va infiinta o PFA cu acest profil. Aveti posibilitatea de a angaja persoane specializate dupa infiintare.
Daca infintez PFA nu am posibilitatea sa angajez persoane specializate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii infiintare magazin produse naturiste sau farmacie veterinara Dl_Sandu Dl_Sandu Pentru infiintarea unei Intreprinderi Individuale unde va functiona un magazin de produse naturiste, sunt necesare studii in domeniu?Ce avize trebuie luate ... (vezi toată discuția)
Ce studi(calificari) iti trebuie pt deschidere magazin naturist? viorel_bz viorel_bz pt a deschide un magazin naturist tip plafar ceaiurii, tincturii,etc iti trebuie o anumita calificare,studii? va multumesc (vezi toată discuția)
4729 frezii frezii Buna ziua,am infiintat o firma noua,cu acest cod caen:4729:comert cu amanuntulal altor produse alimentare,in magazine specializate(inclusiv produse ... (vezi toată discuția)