avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reparare / renovare cladire apartinand domeniului ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reparare / renovare cladire apartinand domeniului public

Cabinetul meu reprezinta jumatate dintr-o cladire, l-am renovat si reparat, dar cealalta jumatate aprtine primariei si acoperisul lor permite infiltrarea apei de ploaie pana la peretele comun al celor doua locatii si ca urmare si la mine in cabinet (Cab.Med). .Cum sa procedez? Care este legea ce obliga Primaria, Consiliul local sa-si repare cladirile?
Cu multumiri!!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 07:02, 27 Iulie 2011
Prin L.153/2011 publicata in M.O 493/2011,care va intra in vigoare in termen de 30 zile de la data publicarii(respectiv august 2011), prin aceasta lege , sunt obligati absolut toti detinatorii de cladiri care reprezinta un nivel avansat de degradare, sa ia masurile necesare pentru reabilitarea structural -ambientala a anvelopei cladirilor.Termenul de executare este de 12 luni de la primirea notificarii din partea primariei, acest termen putand fi prelungit cu maximum de 6 luni.
Fiind vorba chiar de primarie, ca detinatoare a respectivului spatiu(sau parte a imobilului) , prin lege , si acesteia ii revine aceasta obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am nevoie de un sfat in legatura cu o problema. }n ... pandatao pandatao Buna ziua! Am nevoie de un sfat in legatura cu o problema. }n 2016 am infiintat asociatia de proprietari, tocmai pentru reabilitarea termica a blocurilor. ... (vezi toată discuția)
Refuzul inchiderii balconului la reabilitarea blocului m1a8r1i2 m1a8r1i2 Buna ziua Am o problema similara cu cea semnalata de o persoana pe acest forum in 2015, nu spune cum a solutionat Va rog un raspuns juridic: daca refuz sa mi ... (vezi toată discuția)
Montaj gratii la balconul unui parter Bogdan_86 Bogdan_86 In ce conditii un locatar isi poate monta gratii la parter? Respectivul apartament a fost recent pradat de hoti, iar proprietarul, pentru a se asigura, si-a ... (vezi toată discuția)