avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate procura pentru Vanzare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate procura pentru Vanzare?

Pentru o Procura de Vanzare, exista o limitare a dreptului de valabilitate?

Procura este inregistrata la notar si prin ea Vanzatorul mandateaza o persoana pentru a-l reprezenta unui teren agricol aflat in proprietate. Procura specifica:
"Mandatarul meu va face oriunde va fi necesar dovada calitatii mele de proprietar. Manadatarul meu ma va reprezenta la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara" in vederea obtinerii documentatiei cadastrale si a intabularii terenului, la Directia de Impozite si Taxe Locale pentru a depune actele necesare, in vederea inregistrarii in evidentele fiscale a terenului si a obtinerii certificatului de atestare fiscala necesar pentru intabulare. Pentru aducerea la indeplinire aprezentului mandat, mandatarul meu va indeplini orice formalitate va fi necesara, la orice autoritate competenta, se va prezenta la Biroul Notarului Public ales in vederea perfectarii Contractului de Vanzare-Cumparare, va semna cererea pentru extrasul de carte funciara, va semna in numele meu si pentru mine oriunde va fi necesar, in limitele prezentului mandat, semnatura sa fiindu-mi opozabila".
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 10:00, 29 Iulie 2011
Pe spa tele procurii tb sa figureze si anul Luna ziua, ne de autentificare, uitati va a tent, sau poate aveti o vopie numai cu continutul procurii. Nu se poate sa fie doar asa.persoana care da procura se numeste mandant iar imputernicitul mandatar. Pe spate este si semnatura si stampila notarului. Si formula autentificarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren ... matrix73 matrix73 Bună ziua! Am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren în anul 2014 în calitate de mandatar al vânzătorului, având procură specială de ... (vezi toată discuția)
Procura de vanzare ContSters172999 ContSters172999 Nu stiu daca am gresit sectiunea; imi cer scuze daca este asa. Va rog sa ma ajutati cat se poate de urgent cu o opinie... Am rugamintea sa ma ajutati sa ... (vezi toată discuția)
Probleme procura, antecontract dragonel dragonel Va rog , cateva opinii la urm. speta::frantic: Anecontract v- c teren agricol din 2007;ultim termen( prelungit)de executare dec. 2009, cand mi s-a dat ... (vezi toată discuția)