avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... contributii PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

contributii PFA

Am un PFA infiintat la inceputul anului, am depus pana acum declaratia de venit estimat. Pana acum nu am realizat venituri pe acest PFA. Mentionez ca lucrez si cu carte de munca la o firma. In aceste conditii, este necesar sa mai platesc contributiile la CAS, CASS si pentru PFA?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 18:52, 2 August 2011
La sanatate trebuia sa depuneti estimare sa va calculeze pt.2011,sa platiti trimestrial.La casa de pensii nu cred ca e nevoie daca mai aveti un contract de munca.iar estimarea la administratie pentru cit aveti deplatit 16 % tot trimestrial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas si cass pt. venituri din activitati independente stefanelul stefanelul Buna ziua, Sunt o persoana fizica neautorizata care obtin venituri din activitati independente pe baza unui contract de prestari servicii de publicitate pe ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)
Declaratii,contracte pfa & semnatura electronica Ankora Ankora 1.Ce declaratie se depune si unde in termen de 15 zile de la infiintarea PFA-neplatitor TVA, CAEN 7311, iar apoi care sunt cele obligatorii, unde se depun si ... (vezi toată discuția)