avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu am pauza de masa !!!???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu am pauza de masa !!!???

Buna ziua,

De curand m-am angajat la o firma, unde toti salariatii au pauza de masa, mai putin eu, pe motiv ca trebuie sa rapsund la telefon si nu are cine sa ma inlocuiasca.
Adica, lucrez de la 9 la 18 si stau si dupa program. Nu pot lucra fara pauza pentru ca ma simt discriminata si am nevoie d epauza.
Am vorbit cu persoana de la HR macar pentru 30 de minute, dar nu s-a decis nimic, iar eu ma simt foarte rau la servici...

Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 3 August 2011
edina a scris:

Evident ca aveti dreptul legal la o pauza de masa, de minim 30 de minute.
....


De aici s-a iscat problema ... lasand la o parte filosofia pe care fiecare dintre noi o poate afisa prin postarea unor mesaje lungi , nevazand textul de lege prin care dvs ati invocat minimum 30 de minute ca pauza de masa, de aici a plecat mesajul meu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pauza de masa Adriana68 Adriana68 Lucrez la o firma de 5 ani. Prima data, cand ni s-au dat bonuri de masa, patronul a hotarat ca pauza de masa sa fie 1 ora, avand in vedere faptul ca ne ... (vezi toată discuția)
Program de lucru de 8h si 30min beczukdavid beczukdavid Cat de legala este scoaterea din cele 8 ore a pauzei de masa? Motivatia fiind ca patronul plateste pentru 8 ore de munca nu pentru 7h si 30 de minute. (vezi toată discuția)
Obligativitate pauzâ masă Cati Tudi Cati Tudi Bună ziua, Sunt angajată de aprilie 2017 cu program de lucru de 8 ore pe zi. Astăzi am fost informată că trebuie să stau 8 ore și 30 min pentru că ... (vezi toată discuția)